Menu Sluiten

Ons team

John
Eigenaar / Instructeur

Ik heb mij gespecialiseerd in de omgang met angst en faalangst.  Ik geef verder duidelijke en heldere theorielessen die iedereen begrijpt en rijles aan her-intreders.  Het doel van onze rijschool is om uw dochter of zoon niet alleen te leren hoe je moet rijden maar ook hoe je weer veilig thuis komt. Autorijden is tegenwoordig meer dan alleen een beetje sturen en gas geven.  Agressiviteit en baldadigheid in het verkeer, ook van andere weggebruikers moet je mee leren omgaan.  Dat vraagt inzicht, herkenbaarheid en een bepaalde voorzichtigheid. Daarom staat bij mij de veiligheid op de eerste plaats, gecombineerd met leuke momenten en een prettige samenwerking.  Niet alleen voor de leerling maar ook voor alle instructeurs.  En dat straalt ons team ook zeker uit!

Erik
Instructeur

Hoi ik ben Erik, inmiddels alweer 56 jaar en ben al 18 jaar rij-instructeur.  Ik ben als rijinstructeur werkzaam bij deze rijschool. Waarom deze rijschool zou je denken?  Heel simpel, rijschool Salland gaat voor kwaliteit.  Samen met een groep enthousiaste collega’s willen we jouw doelstelling bereiken namelijk je rijbewijs.

Dat doen we op een leuke en verantwoordelijke wijze en met zeer leerzame rijlessen zodat jij in heel Nederland durft te gaan rijden.

durf jij, samen met ons de uitdaging aan?

Ramon
Eigenaar / Instructeur

Ik ben mede eigenaar van Bovag rijschool Salland en ervaren in het rijles geven met de auto, motor, bromfiets.
Ik doe dit werk omdat ik het geweldig vind om iemand iets goeds aan te leren.  De mensen helpen aan een rijbewijs is één ding maar ze ook veilig laten rijden en weer thuis laten komen vind ik het belangrijkste doel.

Edwin
Instructeur

Hoi, ik ben Edwin en werk al heel lang bij rijschool Salland.  Ik geef samen met mijn collega Ramon motorrijlessen en daarnaast natuurlijk ook autorijlessen samen met de andere instructeurs in ons gezellige team.

Huseyin
Instructeur

Ik vind het fantastisch om iedere dag verschillende leerlingen les te mogen geven en mijn sociale kant hierin te gebruiken.
Mijn baan biedt mij iedere dag een nieuwe uitdaging want geen enkele dag is voor mij hetzelfde.  Ik vind het heel leuk om mijn kennis over te dragen en een bijdrage te leveren aan een veilig verkeer waar wij ons dagelijks in bevinden.  Ik vind het belangrijk dat de leerling ontspannen de les doorbrengt en de juiste kennis op doet.  Kortom: samen op weg naar 1 doel en dat is je rijbewijs.

Tessa
Instructeur

Hallo allemaal, mijn naam is Tessa en ik ben rij instructrice.  Dit werk vind ik enorm leuk en een mooie uitdaging!  Elke leerling is anders en daardoor elke les ook.  Het geeft een goed gevoel als je iemand zo kan opleiden dat ze uiteindelijk veilig en zelfstandig de weg op kunnen.  Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat je op je gemak in de auto zit en een goed gevoel hebt bij de lessen waardoor de lessen ook vooral heel erg leuk zijn!

Betsie
Administratie

Samen met mijn man (John) hebben we 10 jaar geleden deze rijschool gestart en ben ik dus mede eigenaar.  Ik doe de administratie, receptie en neem de telefoon waar.  daarnaast ben ik de contactpersoon tussen Het CBR en ons bedrijf Bovag rijschool Salland.  Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor rijschool Salland.  Ik ben trots op ons team.  Ze zijn eerlijk en vastberaden, gaan voor je door het vuur als het moet

Chantal
Administratie

Samen met Betsie zit ik op kantoor en ben ik de administratieve duizendpoot binnen het bedrijf. Ik heb een erg positieve instelling en een probleem zie ik als een uitdaging. Ik vind het erg belangrijk om de instructeurs en leerlingen te helpen waar nodig is. Ben erg blij om werkzaam te zijn binnen dit bedrijf waar stuk voor stuk toppers werken.