Menu Sluiten

Ons team

John
Eigenaar / Instructeur

Ik heb mij gespecialiseerd in de omgang met angst en faalangst.  Ik geef verder duidelijke en heldere theorielessen die iedereen begrijpt en rijles aan her-intreders.  Het doel van onze rijschool is om uw dochter of zoon niet alleen te leren hoe je moet rijden maar ook hoe je weer veilig thuis komt. Autorijden is tegenwoordig meer dan alleen een beetje sturen en gas geven.  Agressiviteit en baldadigheid in het verkeer, ook van andere weggebruikers moet je mee leren omgaan.  Dat vraagt inzicht, herkenbaarheid en een bepaalde voorzichtigheid. Daarom staat bij mij de veiligheid op de eerste plaats, gecombineerd met leuke momenten en een prettige samenwerking.  Niet alleen voor de leerling maar ook voor alle instructeurs.  En dat straalt ons team ook zeker uit!

Erik
Instructeur

Hoi ik ben Erik, inmiddels alweer 56 jaar en ben al 18 jaar rij-instructeur.  Ik ben als rijinstructeur werkzaam bij deze rijschool. Waarom deze rijschool zou je denken?  Heel simpel, rijschool Salland gaat voor kwaliteit.  Samen met een groep enthousiaste collega’s willen we jouw doelstelling bereiken namelijk je rijbewijs.

Dat doen we op een leuke en verantwoordelijke wijze en met zeer leerzame rijlessen zodat jij in heel Nederland durft te gaan rijden.

durf jij, samen met ons de uitdaging aan?

Malou
Instructeur

Hoi! wat leuk dat je hier kijkt.
Mijn naam is Malou en ik ben rij-instructrice bij de leukste rijschool in de omgeving Deventer.  Wat ik zo prettig vind aan rijschool Salland is de leuke collegialiteit en natuurlijk de gezellige collega’s.  Ik ben zelf een echte autoliefhebber en wat is er nu leuker dan je eigen passie voor het autorijden over te brengen op een ander.  Daarnaast vind ik het natuurlijk belangrijk dat je je als leerling op je gemak en veilig voelt in de auto en ik zal hier ook alles aan doen zodat jij straks veilig alleen de weg op kan met je roze pasje.

Uiteraard is er ook plek voor gezelligheid en humor maar het gaat natuurlijk om het autorijden.  Dat staat voorop!  Zoek je een rijschool met leuke en goede instructeurs, zoek dan niet verder en kies voor rijschool Salland!

Wellicht tot ziens in de auto.

Tessa
Instructeur

Hallo allemaal, mijn naam is Tessa en ik ben rij instructrice.  Dit werk vind ik enorm leuk en een mooie uitdaging!  Elke leerling is anders en daardoor elke les ook.  Het geeft een goed gevoel als je iemand zo kan opleiden dat ze uiteindelijk veilig en zelfstandig de weg op kunnen.  Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat je op je gemak in de auto zit en een goed gevoel hebt bij de lessen waardoor de lessen ook vooral heel erg leuk zijn!

Ramon
Eigenaar / Instructeur

Ik ben mede eigenaar van Bovag rijschool Salland en ervaren in het rijles geven met de auto, motor, bromfiets.
Ik doe dit werk omdat ik het geweldig vind om iemand iets goeds aan te leren.  De mensen helpen aan een rijbewijs is één ding maar ze ook veilig laten rijden en weer thuis laten komen vind ik het belangrijkste doel.

Edwin
Instructeur

Hoi, ik ben Edwin en werk al heel lang bij rijschool Salland.  Ik geef samen met mijn collega Ramon motorrijlessen en daarnaast natuurlijk ook autorijlessen samen met de andere instructeurs in ons gezellige team.

Kaarina
Instructeur

Mijn naam is Kaarina.

Ik ben in 2009 gestart als rij-instructeur (categorie B) in Amsterdam, bij de grootste landelijke rijschool van Nederland. Daardoor heb ik dus ook les gegeven door heel het land. Elke kandidaat is uniek en ik zie het als een uitdaging om met hem of haar samen te werken. Van sturen en gas geven tot samen op de foto als ze geslaagd zijn bij het CBR.

Ook gaf ik opfriscursussen aan mensen die, om wat voor reden dan ook, niet meer durfden te rijden. Zo fijn om dan te zien dat de mensen toch weer zelfstandig de weg op durven. Het is ook leuk om taxi-opleidingen te geven en dat heb ik dan ook een aantal jaren mogen doen.

Betsie
Administratie

Samen met mijn man (John) hebben we 10 jaar geleden deze rijschool gestart en ben ik dus mede eigenaar.  Ik doe de administratie, receptie en neem de telefoon waar.  daarnaast ben ik de contactpersoon tussen Het CBR en ons bedrijf Bovag rijschool Salland.  Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor rijschool Salland.  Ik ben trots op ons team.  Ze zijn eerlijk en vastberaden, gaan voor je door het vuur als het moet

Huseyin
Instructeur

Ik vind het fantastisch om iedere dag verschillende leerlingen les te mogen geven en mijn sociale kant hierin te gebruiken.
Mijn baan biedt mij iedere dag een nieuwe uitdaging want geen enkele dag is voor mij hetzelfde.  Ik vind het heel leuk om mijn kennis over te dragen en een bijdrage te leveren aan een veilig verkeer waar wij ons dagelijks in bevinden.  Ik vind het belangrijk dat de leerling ontspannen de les doorbrengt en de juiste kennis op doet.  Kortom: samen op weg naar 1 doel en dat is je rijbewijs.