Menu Sluiten

Auto rijden is niet voor iedereen zo eenvoudig en gemakkelijk als wel eens wordt gedacht.

Veel mensen doen hier vaak lacherig om en vinden het maar vreemd dat je niet durft auto te rijden.....
Maar het verdiend juist respect dat je nu de eerste stap hebt gezet om te kijken of dit misschien iets voor jou kan zijn.
Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor je het auto rijden als lastig ervaart maar uiteindelijk komen ze bijna allemaal uit op angst.
Angst is moeilijk te overwinnen, dit kan alleen met geduld en overtuigingskracht waardoor een groot stuk zelfvertrouwen bij jou wordt hersteld.
Dit is een specialisme die niet iedere rijinstructeur zo maar even bezit.
De uitstraling, het geduld, duidelijk zijn en met begrip voor de problemen van de leerling zijn dan ook belangrijke zaken.
Bij ons sta je centraal, alle aandacht die je vraagt en nodig hebt krijg je van ons met maar één doel:
Jou op een prettige en verantwoordelijke manier laten auto rijden en dat alles voor de gewone standaard prijs!
Rijschool Salland geeft dan ook speciale rijlessen, gericht op jou, met deskundig advies van gecertificeerde faal/angst instructeurs.

Wanneer is er sprake van angst?

Vaak gaat het om de angst het overzicht te verliezen, betrokken te raken bij een verkeersongeval of andere auto's te beschadigen en inzittenden te verwonden. Soms is de bestuurder bang dat anderen zijn onzekerheid kunnen zien. De meest voorkomende oorzaken zijn een gebrek aan zelfvertrouwen, langere tijd niet of nauwelijks hebben gereden, een gevorderde leeftijd, of het hebben meegemaakt van een ongeval. Soms is er een diepere oorzaak aan te wijzen, bijvoorbeeld het hebben van kinderen, waardoor je meer gaat nadenken over de gevaren op de weg. Er zijn ook mensen die ooit geslaagd zijn voor hun rijexamen maar menen dat het puur geluk was. Rijangst maakt het leven heel ingewikkeld en levert veel nadelen op. Je wordt afhankelijk van andere mensen die zich gaan storen aan een voor hun onbegrijpelijke angst.
Vaak wordt geprobeerd deze angst op te lossen door minder te gaan rijden, drukke wegen te voorkomen en alleen nog maar de auto te pakken als het echt nodig is met gevolg dat je uiteindelijk bijna niet meer rijd. Dat is natuurlijk niet de oplossing. Wij zorgen er voor dat het door jou gewenste eind resultaat wel wordt gehaald!
Maar dat kunnen we niet alleen! Je moet wel eerst die tweede stap zetten......en dat is je gaan aanmelden om meer informatie te krijgen van onze rijschool.
Wil je een aantal reacties lezen van oud leerlingen? Klik dan "Hier"

Belangrijk hierbij te vermelden is dat het eigenlijk niet meer gaat om een opleiding maar meer om de juiste aanpak, begeleiding en getoonde begrip om je te laten zien en te laten merken dat je met mijn hulp in een auto jouw angst kan overwinnen.
Tot nu toe is dat altijd gelukt, zie de reacties.
Met trots horen wij van onze klanten dat meerdere psychologen bij angstvorming gelijk naar ons wijzen.
Voor deze specialiteit hangt natuurlijk ook een ander prijskaartje dan bij gewone rijlessen.
De prijs voor deze specialistische rijles is  € 65,- per uur, met daarbij de opmerking dat in deze situatie vaak de lessen uitlopen en niet doorberekend worden.