Menu Sluiten

De Tussen Tijdse Toets, niet verplicht maar wel een echte aanrader!

Tijdens de Tussen tijdse toets krijg je een echte examinator naast je te zitten die gaat kijken of je al klaar bent voor het echte werk. (het examen)
Je maakt, net zoals het examen, een rit waarin je laat zien hoe je alles hebt geleerd en hoe je met een examinator naast je het allemaal uitvoert. Jouw instructeur zit achterin.
Stel je voor dat je inklapt door de zenuwen of dat je op een bepaald gebied nog niet voldoende presteert dan zal de examinator dit na de rit aan jou vertellen.
Hij geeft na de rijtest aan waar je nog verbetering in moet hebben en in overleg met jouw instructeur wordt er gekeken wat we hieraan nog kunnen doen.
Ook kijkt hij nu naar je zelfreflectie, of je het goed hebt ingevuld en of het wel allemaal klopt met wat je er zelf van vind.
Heb je zelf vragen over het toekomstige examen of over de gereden rit? Dan kun je die natuurlijk gelijk aan de examinator vragen.
Het voordeel van een Tussen Tijdse Toets is dat je volledig op de hoogte bent van hoe een examen werkt en waarin het wel of nog niet helemaal goed zit.
Een ander voordeel is dat je alle wilde verhalen en bangmakerij over een examen nu rustig naast je neer kunt leggen want jij hebt nu zelf ervaren hoe een examen werkt.
Het grootste voordeel is dat je vrijstelling kunt verdienen voor de bijzondere verrichtingen. Dan hoef je bij het eerste examen alleen nog maar te rijden en duurt het examen dus korter.
Houd er rekening mee dat een T.T.T en examens alleen mogelijk is nadat je je theorie hebt gehaald.

Na de Tussen Tijdse Toets hebben wij samen nog de kans om die verbeteringen aan te brengen die nodig zijn om jou in één keer te laten slagen.
Stel je voor dat je de bijzondere verrichtingen op je eerste examen niet meer hoeft te doen! dan hebben wij meer tijd om ons te focussen op de kijktechnieken en het rijden zelf.
De bijzondere verrichtingen heb je dan namelijk al binnen.
Mocht het zo zijn dat je helemaal van de zenuwen in zakt tijdens de Tussen Tijdse Toets, dan kunnen we je ook helpen.
Wij hebben Vakkundige instructeurs die speciaal op dit terrein gestudeerd hebben en je dus daarin advies kunnen geven.
Het resultaat is zoals altijd, zeer bemoedigend en voor de leerling erg prettig te noemen.