Menu Sluiten
rijschool Salland sponsor Go ahead Eagles
Official Sponsor

Rijschool Deventer

Ben je op zoek naar een goede Bovag rijschool uit Deventer ?
Een Bovag rijschool die al vele jaren bekend staat om zijn prettige rijlessen en professionele begeleiding……Dan zit je bij rijschool Salland goed.
Rijschool Salland ondersteunt namelijk niet alleen de rijlessen, maar als Bovag rijschool ook de theorielessen

Bij de enige echte Deventer Rijschool Salland word je nog behandeld als een vriend en niet als een afstandelijke klant….en dat is veel beter!
Rijschool Salland is dan ook uniek te noemen, een zeer prettige rijschool die alles doet om de leerling te helpen en te ondersteunen.
Wij geven als enige rijschool in Deventer onze leerlingen extra praktijk begeleiding via onze website, waardoor je een hele goede basis krijgt voor al jouw autorijlessen.
Jouw voordelen zijn hierdoor groot! De instructeur geeft namelijk na jouw rijles opdracht de volgende les alvast te gaan leren van de website.
Door deze voorkennis heeft de rijinstructeur minder tijd nodig om jou alles uit te leggen en verdien je dus je geld terug in het aantal rijlessen.
Een ander groot voordeel is dat je alles ook nog eens rustig kunt nalezen zodat je het allemaal veel eenvoudiger kunt onthouden en dat is voor de leerling erg prettig.
Dankzij ons Theorie centrum Deventer zijn wij helemaal compleet! Je staat wat ons betreft nergens alleen voor!
Als Deventer rijschool staat Rijschool Salland altijd voor jullie klaar! niet alleen bij de gewone rijles maar ook bij faalangst, angst en alle andere problemen die zich kunnen voordoen tijdens de rijlessen en bijvoorbeeld bij het leren van de theorie.
Je krijgt op een zeer prettige manier professionele hulp en begeleiding tijdens de gewone rijlessen maar ook als er andere zaken zijn waarbij je extra hulp nodig hebt laten we je niet vallen.
Mocht er bijvoorbeeld geen “klik” zijn met de instructeur, daar kan jij maar ook de instructeur niets aan doen, maar bij ons krijg je dan gewoon een ander!
Maar wie kan jou het beste vertellen of wij kwaliteit leveren en heel goed voor onze leerlingen opkomen?  Dat zijn uiteraard onze oud leerlingen en ouders?
Kijk dan ook eens naar de honderden reacties van andere leerlingen op onze welkomstpagina  in ons gastenboek  of in  facebook en overtuig jezelf ervan hoe wij presteren.
Heb je Faalangst of ben je het verleerd terwijl je een rijbewijs hebt? lees dan eens de reacties van de auto- en motorbestuurders die wij hiermee geholpen hebben (“klik hier“)

aanmelden 2Wil je komen rijlessen bij rijschool Salland dan kan je via onze contactpagina (klik hier) je aanmelden……..je bent van harte welkom!
Wij zullen dan ook zo spoedig mogelijk jou terug mailen of bellen!
m.v.g. Bovag rijschool Salland

rijschool deventer
Bovag rijschool deventer

 

 

 

 

 

Bovag Rijschool Salland
Henri dunantlaan 12
7416 AX       Deventer

Klik op de foto om te vergroten.

Rijschool Deventer
Rijschool Zutphen