Menu Sluiten

Rijschool Apeldoorn-
Ben je op zoek naar een goede Bovag rijschool in Apeldoorn ?
Een Bovag rijschool die bekend staat om zijn prettige rijlessen, professionele begeleiding, met lesprijzen vanaf € 27,50 ….Dan zit je bij rijschool Salland goed. 
Rijschool Salland ondersteunt niet alleen de rijlessen, maar als Bovag rijschool ook de theorie-lessen met zijn modernste “Theorie-centrum” van de Stedendriehoek.

Bij rijschool Salland wordt je nog behandeld als een vriend en niet als een afstandelijke klant….dat werkt en is gewoon prettiger voor de leerling
Rijschool Salland is dan ook uniek te noemen, een zeer prettige rijschool die alles doet om de leerling te helpen en te ondersteunen.
Wij geven als enige rijschool onze leerlingen extra praktijk begeleiding via onze website, waardoor je een hele goede basis krijgt voor al jouw autorijlessen.
Jouw voordelen zijn hierdoor groot! De instructeur geeft namelijk na jouw rijles opdracht de volgende les alvast te gaan leren van de website.
Door deze voorkennis heeft de rijinstructeur minder tijd nodig om jou alles uit te leggen en verdien je dus je geld terug in het aantal rijlessen.
Een ander groot voordeel is dat je alles ook nog eens rustig kunt nalezen zodat je het allemaal veel eenvoudiger kunt onthouden en dat is voor de leerling erg prettig.
Met het grootste en modernste Theoriecentrum van de stedendriehoek zijn wij helemaal compleet! Rijschool Salland wil je helpen en ondersteunen, dus je staat wat ons betreft nergens alleen voor!
Rijschool Salland staat voor je klaar!  Ook om faalangst, angst en alle andere problemen die zich kunnen voordoen tijdens de rijlessen met succes te behandelen.
Je krijgt op een zeer prettige manier professionele hulp en begeleiding tijdens de gewone rijlessen maar ook als er andere zaken zijn waarbij je extra hulp nodig hebt laten we je niet vallen.
Mocht er bijvoorbeeld geen “klik” zijn met de instructeur, daar kan jij maar ook de instructeur niets aan doen, maar bij ons krijg je dan gewoon een ander!
Maar wie kan jou het beste vertellen of wij kwaliteit leveren en heel goed voor onze leerlingen opkomen?  Dat zijn uiteraard onze oud leerlingen uit Apeldoorn en omgeving!
Kijk dan ook eens naar de honderden reacties van andere leerlingen op onze welkomstpagina  in ons gastenboek  of in  facebook en overtuig jezelf ervan hoe wij presteren.
Heb je Faalangst of ben je het verleerd terwijl je een rijbewijs hebt? lees dan eens de reacties van de auto- en motorbestuurders die wij hiermee geholpen hebben (“klik hier“)

Wil je meer weten? lees dan rustig onze website eens door en lees bijvoorbeeld ons “advies voor ouders en leerlingen“ en hoe een intake gaat.
Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? meld je dan aan via onze “contact pagina”  of mail naar info@rijschoolsalland.nl en we bellen of mailen je zo spoedig mogelijk terug.  ……je bent van harte welkom!

m.v.g. Bovag rijschool Salland

rijden in nieuwe 1 serie

Rijles Apeldoorn -Wij rijden met BMW ’s

                                     Sportief….veilig, kwaliteit, zekerheid en als extra het Bovag garantie Fonds!