Menu Sluiten

Snel voor je theorie slagen?

                             3 daagse theorie cursus  € 75,-

Theorieles Deventer

Kwalitatief goede theorielessen met veel oog voor persoonlijke aandacht!  Veel mensen ervaren de theorie als een vervelend onderdeel van de rijopleiding.  Dit is ook niet zo gek, want het is veel, saai en vooral ook erg lastig!  Tóch is het een erg belangrijk onderdeel om een goede bestuurder te worden.

Onze theorielessen zijn erop gericht dat je niet alleen voor het theorie examen slaagt, maar de kennis ook écht kan toepassen in de praktijk.  Zo slaag je snel voor het theorie examen, maar óók voor het praktijkexamen ben je beter voorbereid!

Wij geven niet alleen theorieles maar ook autorijles en motorrijles, hierdoor hebben wij veel kennis in huis om je goed en vooral effectief te begeleiden naar het examen.  Onze theorielessen worden dan ook altijd in kleine groepen gegeven.  Zo is er altijd maximale ruimte voor persoonlijke aandacht en kan iedereen goed meekomen met onze theoriecursus.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via onze contactpagina, of meteen even bellen met: 0570-789022

Waar worden onze theorielessen gegeven?

Adres:      Ons kantoor aan de Haverstraat 1 te Deventer
Telefoon:  0570-789022

Klik op de kaart om deze te vergroten

 

Overige informatie

Je kan het theorie-examen (cat. B . auto) afleggen als je 16 bent. Het theoriecertificaat blijft tot anderhalf jaar na afgifte geldig.

Het theorieexamen bestaat uit een drietal onderdelen, te weten:
- Gevaarherkenning  Minimaal 13 van de 25 goed beantwoorden
- Kennisvragen          Minimaal 10 van de 12 goed beantwoorden
- Inzichtsvragen        Minimaal 25 van de 28 goed beantwoorden

Het examen bestaat dus in totaal uit 65 vragen.

Het adres van het CBR in Deventer:
Duisburgstraat 10
Deventer

Bereid je goed voor!

Ondanks onze complete theoriecursus, kunnen we in de korte tijd die we hebben, nooit álle onderwerpen uitgebreid behandelen.  Zorg er dus voor dat je al voorbereid naar de theoriecursus komt.  Dit kan je doen door bijvoorbeeld je kennis van verkeersborden al op peil te brengen.  Hiervoor zijn talloze appjes en programmaatjes je vinden die je hierbij kunnen helpen.  Een tip hierin is PlanGo Theorie!  Deze kunnen wij tegen een scherp tarief aanbieden wanneer je bij ons óók je rijlessen volgt.  Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze administratie: 0570-789022